Elle TENS 2 huren

Elle TENS 2

   

De Elle TENS 2 is speciaal ontworpen voor het stimuleren van de aanmaak van endorfine (lichaamseigen pijnstiller). Door het gebruik van de TENS in de basisstand wordt de endorfinespiegel maximaal verhoogd. Tijdens een wee druk je op de boost knop, waardoor de pijnprikkel onderbroken wordt en jij minder pijn ervaart. Met de ingebouwde weeën timer houd je meteen bij hoe vaak je weeën hebt.

Hoe werkt het?

Bij de Elle TENS 2 zitten 4 elektroden die je op je onderrug plakt. De intensiteit van de stroompulsen kan je makkelijk zelf aanpassen met de eenvoudig te bedienen knoppen. De stroompulsen in de basisstand voelen aan als een fijne tinteling. Fijn in het begin van de bevalling en tussen de weeën door! Tijdens een wee druk je op de boost-knop waardoor er een andere sensatie komt die de pijnprikkel doorbreekt zodat jij minder pijn ervaart. Naarmate de weeën intenser worden kan je de stand hoger zetten.

De Elle TENS 2 mag niet worden gebruikt vòòr 37 weken zwangerschap, bij hartritmestoornissen, epileptische aandoeningen, een pacemaker onder de douche of in bad

 Inclusief

     Elle TENS 2 apparaatje

     2 AA batterijen (+2 reserve)

♥     4 zelfklevende elektroden

♥     2 kabeltjes (+1 reserve)

     Nekkoord

     Opbergtasje

♥     Handleiding

 Kosten

Het huren van de Elle TENS 2 kost €55,00 (exclusief €50,00 borg) voor 5 weken. De borg krijg je retour zodra het TENS apparaat volledig en onbeschadigd is ingeleverd. Ophalen en terugbrengen op afspraak is mogelijk. Woon je wat verder weg en wil je hem laten verzenden? Dat is mogelijk voor €6,95.

Schuiven naar boven