Massage

Zwangerschapmassage €45,-

Een zwangerschap vraagt veel van je lichaam, waardoor je last kan krijgen van verschillende kwaaltjes zoals rug en/of bekkenklachten, vochtophoping, hoofdpijn, kramp in je benen, slecht slapen en obstipatie. Een zwangerschapsmassage kan verlichting bieden en zelfs klachten voorkomen. Het zorgt daarnaast voor een betere doorbloeding, hierdoor wordt de placenta beter voorzien van zuurstof en voedingsstoffen waar je kindje weer profijt van heeft. Tijdens deze massage van 60 minuten kun je even helemaal ontspannen en bewust genieten van je zwangerschap. Echt een momentje voor jezelf en de baby, waarin jullie samen kunnen genieten en contact kunnen maken!

De massage wordt in zij- en rugligging gegeven waarbij je ondersteund wordt met kussens en kan geboekt worden vanaf 12 weken tot aan de bevalling. De massage wordt gegeven in de praktijk in Tiel. Wil je liever bij jou thuis gemasseerd worden? Ook dat kan. Ik neem dan mijn tafel en alle benodigdheden mee. Hiervoor reken ik €10,- extra

 Postpartum kraammassage €45,-

Na de bevalling verdien jij als nieuwgeboren mama ook wat extra aandacht! Tijdens deze heerlijke ontspannende massage van 60 min heb jij even een momentje voor jezelf waarin ik extra aandacht besteed aan je schouders en nek. Het voeden en dragen van je kindje is in het begin namelijk best even wennen!

De massage is vanaf de kraamweek te boeken en het is ook mogelijk om de massage bij jou thuis te geven, zodat jij heerlijk in je baby bubbel kan blijven en genieten! Hier reken ik €10,- extra voor. Ben je bevallen middels een keizersnede? Ook dan is de massage geschikt, ik pas de massage dan aan zodat je wond niet wordt belast.

Schuiven naar boven