Webshop

Cord ring €2,95

Het nieuwe baby- en natuurvriendelijke alternatief voor de plastic navelklem! Een cord ring is een klein ringetje gemaakt van natuurrubber (latex) dat om de navelstreng heen geschoven wordt als deze doorgeknipt wordt.

De cord ring is vrijwel gewichtsloos en onzichtbaar. Irriteert niet op baby’s huidje en zit niet in de weg tijdens het verschonen. Makkelijk aan te brengen door de verloskundige en is even betrouwbaar als de navelklem. Per stuk steriel verpakt. Wordt geleverd met een handleiding. Verzenden is mogelijk voor €0,83.

Elle TENS 2 huren

De Elle TENS 2 is speciaal ontwikkeld voor tijdens de bevalling. In de basis stand stimuleert het de aanmaak van endorfines (lichaamseigen pijnstiller). Tijdens een wee druk je op de boost knop waardoor er een andere sensatie komt die de pijnprikkel doorbreekt, zodat jij minder pijn ervaart. 

Visueel geboorteplan

Met de pictogrammen van het boek ‘positief over bevallen’ kan je makkelijk een visueel geboorteplan maken. Klik op de afbeelding om de pictogrammen gratis te downloaden. 

 

 

 

 

Beslissen met B.R.A.I.N.S

Klik op de afbeelding op de poster te downloaden (en uit te printen!)! Handig als geheugensteuntje tijdens je bevalling. 

 

 

 

 

 

Schuiven naar boven